Dezinfekce ve včelařství

Kód: 41003
160 Kč
Momentálně nedostupné

Mikroorganizmy  jsou všude kolem nás. Dokonce v obrovském množství.

Většina mikroorganizmů je užitečná, jen některé jsou choroboplodné, odborně řečeno patogenní.

Proti těmto mikroorganizmům jsou zaměřena dezinfekční a sterilizační opatření.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Autor: Dalibor Titěra a kolektiv

Obsah:

Základní principy dezinfekce
Fyzikální metody dezinfekce
Chemické metody dezinfekce
Druhy chemických látek s dezinfekčním působením
Kontrola účinnosti přípravků
Citlivost původců nemocí
Viry
Bakterie
Houby a mikrosporidie
Další původci nemocí
Preventivní dezinfekce
Úly, rámky
Dezinfekce plástů
Vosk
Zásoby
Napajedla
Nářadí
Zařízení medáren a voskářem
Nádoby a sklenice
Voda
Ruce
Prádlo
Dezinfekce vozidel

POČET STRAN 40
HMOTNOST 70 g
ROK VYDÁNÍ 2009
VAZBA brožovaná vazba
JAZYK český
NAKLADATELSTVÍ Výzkumný ústav včelařský v Dole
ROZMĚR 145×210 mm
ISBN 9788090344297